su kaçak tespiti Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Dış sesleri filtreleyen özel olarak tasarlanmış kulaklığı ile sadece cihazın mikrofonu olarak bilinen proptan gelen sese odaklanmayı sağlar.

Herhangi bir yapının alt ya da yan bölümlerindesu sızıntılarıyaşanabilir. Bu gibi durumlarda tesisat alt yapınızı veya duvarlarınızı kontrol ettirmeniz gerekir.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Kısaca sorunu bulmak advertına tüm su tesisat teknolojisini kullanmaktayız ve bu teknolojiyi kullanmak üzere eğitim görmüş personellerimiz sizlere kusursuz hizmet sağlayacaktır.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük yardımcımızdır.

kameralı su kaçak tespit cihazı fiyatları için verdiğimiz backlink gardenımıyla ulaşabilirsiniz veya bu linkten tüm kıyaslamalı ve fiyatlı su kaçağı tespit cihazını bulabilirisiniz. 

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Yeraltı boru hatlarındaki kaçak ve sızıntıları tespit etmek için Technoac cihazını kullanabilirsiniz. six M derinliğe kadar boru hatlarındaki tüm sızıntıları görsel ve sesli olarak bildirir.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

AQUAPHON ® Su kaçak tespit cihazı birinci sınıf bir su sızıntısı tespit sistemidir. Değerini defalarca ispat etmiş AQUAPHON ® A 200 sisteminin iyi yapılanmış mikrofon teknoloisi ile A a hundred and fifty alıcısı bir araya gelerek sızıntıların profesyonel ön yer su kaçağı tespit tespitini ve kesin noktasal yer bilgisini vermektedir. Yüksek kaliteli mikrofonlar ve kablosuz kulaklıklarla bağlanan bu cihaz, mükemmel reprodüksiyon kalitesiyle etkileyicidir. Ekran, güvenilir ve farklılaştırılmış değerlendirme için gürültüyü görselleştirerek destek sunar.

Sonuç olarak su sızıntısı tespiti yapılan bölümler onarımdan geçirilerek su sızıntısı sorununuz ortadan kaldırılmış olur.

Evim three katlı tripleks villa. Evimin orta katında three oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında su kaçağı tespit damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir challenge değildir.

Konusuna hakim bir ustadan hizmet aldim, iletisimi ve gerekli bilgileri aktarmasi cok iyi oldu. Verilen su kaçak tespiti hizmetten memnunum Y

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su su kaçağı tespiti borularını bir su kaçağı tespit süre kullanmayın.

Report this wiki page